I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 17 February 2012

bukit layang - layang !


nk pegi esk tapi rase nye tak sabor sgt kan budak nie nk update blog !! 
haha ! sebenarnye hari nie B-DAY dia 2 yang tak sabar nak update blog nie ! haha ! rindu sangat2 dekat dia sampai tak boleh tido ! haha ... ( tipu je ) tapi serius lah memang rindu sangat2 kat dia nie ! 
budak gedik saya rindu awak mehhh !! =)
i love you since 12 november 2011 !
dia tak comel macam bf awak tpi dia saya yang punye ! saya punye je tau ! hahaha ...