I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 12 November 2012


hello there , hai , hey , assalammualaikum :) 
I miss you blog :D
Seriusly i miss you , HAHA ^^ 
Noting to say really , just want to say hi , so HI ! 
Kadang kadang cita cita kita mungkin tak tercapai , tapi kita akan cube sedaya upaya untuk capai cita cita kita walaupun sakit , pedih , luka :) 




Friday, 17 February 2012

bukit layang - layang !


nk pegi esk tapi rase nye tak sabor sgt kan budak nie nk update blog !! 
haha ! sebenarnye hari nie B-DAY dia 2 yang tak sabar nak update blog nie ! haha ! rindu sangat2 dekat dia sampai tak boleh tido ! haha ... ( tipu je ) tapi serius lah memang rindu sangat2 kat dia nie ! 
budak gedik saya rindu awak mehhh !! =)
i love you since 12 november 2011 !
dia tak comel macam bf awak tpi dia saya yang punye ! saya punye je tau ! hahaha ...