I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 12 November 2012


hello there , hai , hey , assalammualaikum :) 
I miss you blog :D
Seriusly i miss you , HAHA ^^ 
Noting to say really , just want to say hi , so HI ! 
Kadang kadang cita cita kita mungkin tak tercapai , tapi kita akan cube sedaya upaya untuk capai cita cita kita walaupun sakit , pedih , luka :) 




Friday, 17 February 2012

bukit layang - layang !


nk pegi esk tapi rase nye tak sabor sgt kan budak nie nk update blog !! 
haha ! sebenarnye hari nie B-DAY dia 2 yang tak sabar nak update blog nie ! haha ! rindu sangat2 dekat dia sampai tak boleh tido ! haha ... ( tipu je ) tapi serius lah memang rindu sangat2 kat dia nie ! 
budak gedik saya rindu awak mehhh !! =)
i love you since 12 november 2011 !
dia tak comel macam bf awak tpi dia saya yang punye ! saya punye je tau ! hahaha ... 



Saturday, 10 December 2011

Nk famous mcm budak nie !!



Assalamualikum , hey , hai , hello , what up ! 

siapa tak kenal budak kata atas tu kan ?!? klu tak kenal jugak biar saya kenal kan nama dia NAJWA LATIF  ... baru ingat ? haha .. klu lupe lagi dia yang nyanyi lagu cinta muka buku tu lh 
klu lupe jugak suke hati korg lah  ... siapa tak nak jadi mcm dia kan famous mcm dia kan ?
tapi ade satu masalah je saya tidak pandai main guitar itu je yg lain boleh lah setakat nyanyi dlm bilik air sume org boleh kan ? btw klu nk jadi mcm dia kene pandai main guitar kan tapi saya x pandai main guitar so jika anda nk org nyanyi ,,, hehehe (nak jugak) tak nak tiru dia msuk kan dlm youtube .. main guitar .
main piano pandai lah tapi tu pon baru belajar ... btw I WANT BE FAMOUS LIKE HER !!
seriusly i can sing !